Metode de curatenie

Metoda cu mopuri preumezite (Pre-wash)

Cu metoda de spalare Pre-wash, mopurile imbibate cu solutie pot fi transportate igienic, pana la locul care urmeaza a fi spalat. Mopurile sunt transportate intr-o cutie speciala, denumita Moboxx. Acestea sunt asezate ergonomic, fara a fi indoite, direct in Moboxx. Metoda de spalare pre-wash poate fi aplicata folosind aproape toate tipurile de carucioare Vermop (cu exceptia Varietta / Logo) si este ideala pentru curatarea cu dezinfectant, intr-o singura etapa sau pentru curatenia generala.

Metoda storcatorului plat F1

Cu ajutorului storcatorului plat F1, mopurile Sprint pot fi clatite igienic si stoarse fara a fi necesar contactul cu mana si fara a fi necesara scoaterea mopului de pe suport.
Storcatorul F1 este realizat din otel inoxidabil, de foarte buna calitate, durabil si poate fi combinat cu carucioarele pentru curatenie din gamele: Equipe, Orbit si Variant.

Metoda storcatorului vertical VK 4

Storcatorul vertical VK4 permite stoarcerea mopului Sprint atat cat isi doreste utilizatorul. Pentru o stoarcere usoara, mopul este stors automat, fara presiune pe maneta.
Pentru un rezultat de stoarcere maximizat utilizatorul nu trebuie sa depuna efort.

Metoda Cuva des

Cuva Des este ideala pentru curatarea cu dezinfectant, intr-o singura etapa, se realizeaza in spitale, cu sistemul de mop Sprint.
Mopurile sunt umezite dozat, in cuva Des, atat cat este necesar. Prin apasarea unei pedale, solutia este eliberata in cuva, unde vor fi imbibate mopurile.

Metoda sitei de dozare

Imbibati mopul in solutie si stoarceti apoi folosind sita de dozare cu ajutorul careia puteti obtine gradul dorit de umiditate.

Metoda stergerii uscate

Metoda stergerii uscate este foarte potrivita atunci cand se doreste o curatare ocazionala, indepartarea prafului de pe pardoseli sau pentru curatarea suprafetelor sensibile la umiditate.

Metoda de curatenie prin impregnare

Solutia de curatare se aplica din galeata, direct pe podea, folosind un pahar gradat.
Lichidul se distribuie pe pardoseala si apoi se curata, cu ajutorul sistemului Sprint.

Metoda de curatenie prin spray-ere

Aceasta metoda se foloseste pentru a curata murdaria locala sau cea greu de indepartat.
Cu ajutorul unui pulverizator si a sistemului Sprint, metoda prin sprey-ere devine foarte eficienta.

Metoda storcatorului Mag

Noul Mag combina doua tipuri de storcatoare intruna singura, este potrivit atat pentru mopul Mag TWIXTER (mopul dublu) cat si pentru Mag Sprint. Stoarcerea se realizeaza fara a fi necesara atingerea mopurilor, si fara a scoate mopul de pe suport.
In punctul de presiune maxima (Softpoint), mopul este stors in mod automat, fara a fi nevoie de aplicarea vreunei presiuni asupra manetei storcatorului.
Noul storcator Mag este foarte eficient in combinatie cu caruciorul pentru curatenie Equipe.

Metoda storcatorului Twixter (Twixter Press)

Potrivita pentru efectuarea curateniei umede, intr-o singura etapa Starcerea mopului se realizeaza frara a fi necesara scoaterea lui de pe suport Nu exista contact direct intre piele si mop Mopul cu doua fete (Twixter) este ideal pentru curatenie si dezinfectie.

Metoda Cleenjet

Folosind modulul cleenjet, montat pe carucucioarele de curatenie, mopurile sunt aspirate rapid in timp ce utilizatorul lucreaza igienic, fara a atinge muadria. Datorita acestui sistem mopurile sunt eliberate rapid de praf si murdarie si pot fi utilizate rapid.
Aceasta metoda se foloseste in curatenia uscata, reduce semnificativ costurile si prelungeste durata de viata a mopurilor.
Aceasta metoda este recomandata atunci cand sunt folosite mopurie Twixter sau Scandic.