Despre Vermop

Scopul companiei Vermop este acela de a raspunde cerintelor clientilor, in domeniul curateniei profesionale, nu doar prin oferirea unor solutii,
ci si prin dezvoltarea de noi metode de curatenie.
Aceasta este o cerinta vitala pentru ca in acest mediu apar tot timpul provocari noi. Apar noi tipuri de contructii, materiale noi, standardele de comfort se schimba iar toate acestea cer raspunsuri inovatoare din partea noastra.
Noi trebuie sa tinem pasul cu toate aceste schimbari si va oferim sisteme de curatenie inovatoare care si-au demonstrat pe deplin eficienta.
Romsales, distribuitor al produselor Vermop, va ajuta sa faceti fata provocarilor cu care va confruntati zilnic. Noi suntem permant conectati la inovatiile din piata internationala de profil si propunem solutiile adecvate clientilor nostri.

Inovatie, pasiune si responsabilitate

Sistemele de igiena oferite de Romsales va ofera:
Design profesional, optimizat in permanenta cu forme si linii care se incadreaza in standardele actuale de aspect si culoare.
Functii ajustabile, dotate cu dispozitive ce le pot ajusta forma si dimensiunile.
Program de configurare a echipamentelor, in functie de destinatia spatiului, forma dorita si facilitatile de care aveti nevoie pentru igienizare.
Ergonomie, concepute pentru a se incadra in orice spatiu avand o forma ce le face usor de manevrat.